• Ann leerde ik kennen tijdens de opleiding. Ze vroeg mij mee naar de Bead&Button show in Amerika. De grootste beurs op het gebied van (glas)kralen en alles wat daarmee samenhangt. We hebben er veel geleerd, toffe mensen uit de branche ontmoet maar voornamelijk heel veel plezier gehad. We moeten er nog eens terug, hebben we besloten. Ann is overigens uitgegroeid tot een glaskunstenaar op niveau. Ze ontwerpt en maakt o.a. glaskralen en glasjuwelen voor het Belgisch Koninklijk Huis.

    Frankrijk

    Rudolf en René waren een van de eerste deelnemers aan het programma ‘Ik vertrek’. Mijn vriendin Joke en ik boekten een heerlijke week bij hen in Aire les Biefs. Een dorp ergens tussen Parijs en Clermont-Ferrand. Het adres hadden we ‘van horen zeggen’ en eigenlijk hadden we geen idee van wat ons te wachten stond.

    Het was er zó heerlijk dat ik er een jaar later een hele week cursus gegeven heb. Ben je ooit op doorreis naar Zuid-Frankrijk, check of ze een kamer of gîte vrij hebben voor je. Absoluut de moeite waard!

Your SEO optimized title page contents