• met een assistent op afstand

  Eigenlijk heel eenvoudig.

  De assistent op afstand die jou helpt met het uitvoeren van taken. Taken waar jij eigenlijk geen tijd voor hebt, of in het andere geval geen tijd aan wilt besteden.

  Je besteedt ze liever uit zodat jij je weer focust op je bedrijfsgroei. Als ervaren assistent op afstand help ik je van jouw 'to-do' lijstje een 'done' lijstje te maken. Of het nu gaat om het redigeren van teksten, het checken van je e-mail of het inzetten van een krachtige landingspagina. Vraag het mij waar ik je op afstand mee kan helpen zodat jij je weer focust op je bedrijfsgroei. 

  Je weet dat het belangrijk is om je bedrijf laten zien op social media, maar je hebt geen tijd om berichten in te plannen. Laat staan om de systemen te leren kennen of om content te schrijven. De e-mail naar alle klanten met de laatste productwijziging die eigenlijk vorige week al verzonden had moeten worden. Om een paar voorbeelden te noemen. Voorbeelden die we als ondernemer allemaal kennen. 

  Als assistent op afstand is het een van mijn taken om jou als MKB-ondernemer en zzp'er te ontzorgen.  

  Zorgen dat jouw bedrijf zonder problemen doordraait en doorgaat. Ervoor te zorgen dat jouw mailings op tijd, professioneel ogend en foutloos de deur uitgaan. 

 • Flexibiliteit

  in de veelzijdigheid in taken die ik voor je uitvoer. Van het redigeren van teksten tot het maken van een succesvolle landingspagina.

 • Virtueel op afstand en toch persoonlijk

  Het maakt niet zo heel veel uit waar je gevestigd bent. Om tóch het contact persoonlijk te houden, maak ik gebruik van Skype en Facetime.

Your SEO optimized title page contents