• Een groter bereik zonder Facebook?

  Pinterest voor je business

  Ik was en ben nog steeds groot Facebook fan. Zakelijk gezien dan. Privé heb ik er nooit zoveel mee gedaan. Het super gericht ‘targeten’ van jouw doelgroep met zogenaamde ‘low cost’ advertenties is nog steeds een van de krachtigste manieren van online adverteren.  Zelf merk ik dat ik Facebook advertenties beu ben. Zelfs die van mijn business coach heb ik nu geblokt. Ik wil ze niet meer zien, ik heb ze te vaak gezien.

   

  De laatste week heb ik me wat meer verdiept in Pinterest voor business en ik moet zeggen, ik ben om. Niet dat ik niet meer op Facebook zal adverteren, dat zeker niet. Maar met name het organisch bereik op Pinterest gaat zoveel makkelijker en sneller (en ik heb nog niets in het Nederlands gepind!). Links en rechts wordt al voorzichtig gesuggereerd dat Pinterest het nieuwe Google is.  

  Ga maar na.

  Hoe vaak zocht jij naar leuke ideeën voor je huis of naar lekkere recepten met Kerst en DIY’s voor je tuin op Pinterest? Juist, ik dus ook. Vraag jij je - net als ik - af of het goed is voor je business, je marketing of voor je blog?

  OH YES BABY, VOOR ALLE 3!

   

  Ik merkte het zelf. Slechts anderhalve week op Pinterest en alleen nog maar pins ge-repind. Nog geen eigen artikelen of blogposts van VAwerkt geplaatst behalve een paar links naar de website. Pinterest ligt nog achter op Facebook in aantallen, maar wist je dat Pinterest 18x sneller groeit dan Facebook?

  Waar wordt het dan interessant voor jou? Kijk eens mee naar de statistieken hieronder.  Dát zijn nog eens stijgingen waar ik het warm van krijg! 

  Bekijk hier mijn statistieken Pinterest van 1e week (vooral die groene lijn is leuk!) 

  Lift jij mee op het Pinterest succes? Voeg jij Pinterest toe aan je sales funnel? Wil je meer zichtbaarheid op social media dan alleen op Facebook? Maak op Pinterest een (gratis) zakelijk account aan. Maak daarna borden aan, begin met wat te re-pinnen, deel je blogartikelen en geniet van de groei.  

  Kijk naar mijn eigen pagina die ik maakte en neem die als inspiratievoorbeeld. Als je mijn pagina en/of bord volgt, ontvang je automatisch alle relevante content. Da's wel zo handig.

  Heb je er vragen over of heb je er hulp bij nodig? Mail me, app me of bel me! Ik help graag aan verbetering van jouw zichtbaarheid, ook op Pinterest!

  Suc6!

  Monique 

Your SEO optimized title page contents