• Niet alleen een groter maar ook een beter Facebook bereik

  Is het lastig voor je om je bereik op Facebook te verbeteren? Wil je wel met meer volgers in contact komen, maar lukt het niet? Steek je veel tijd in het plaatsen van content maar de communicatie met je volgers komt niet op gang? Adverteer je je suf zonder zichtbare resultaten? Blijven de conversies uit? 

  Geef het nog niet op!

  Met een klein aantal wijzigingen zorg ik ervoor niet alleen een groter bereik te realiseren op Facebook, maar ook een veel beter bereik. Ik help je vooruit zodat je de juiste doelgroep bereikt met je berichten. Dat je in contact komt met de voor jou belangrijke doelgroep waarmee je de communicatie start en onderhoudt zodat zij enthousiast worden over jou en je product of dienst. Als je daarnaast kiest om te adverteren op Facebook met een klein advertentiebudget (waarmee je ook jouw doelgroep bereikt), dan zie je in onderstaand voorbeeld hoe hard het kan gaan met die groei. Het spreekt voor zich dat een een groter en beter bereik meer volgers en meer conversies genereert.   

   

  Ondernemers voor wie ik het gehele social media traject uit handen neem, zijn enthousiast zijn over de berichten die ik voor hen plaats. Voor een aantal van hen schrijf ik de content en zoek ik er de juiste rechtenvrije foto's bij. Zij leveren alleen de onderwerpen aan.

  Om goed te kunnen plannen, maak ik gebruik van social media software. Een heleboel pakketten heb ik uitvoerig getest zoals BufferHootsuiteEdgarCoScheduleZapier en SmarterQueue. Mijn voorkeur gaat uit naar SmarterQueue en die gebruik ik dagelijks. Ik krijg duidelijke overzichten, inzicht in de statistieken en ik kan snel en moeiteloos wijzigingen aanbrengen. SmarterQueue werkt voor mij het beste omdat het lekker visueel ingesteld is. Daar hou ik van. O ja, van CoSchedule gebruik ik de gratis headline analyzer voor het schrijven van krachtige headlines.

  Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen met een snelle groei van je Facebook bereik?  

Your SEO optimized title page contents