• Over mij

  Monique de Jong, ervaren virtueel assistent voor MKB-ondernemers en zzp'ers

  Ik ben Monique, enthousiast en gedreven ondernemer.

  Ik doe niets liever dan drukbezette MKB-ondernemers en zzp'ers helpen zodat zij gefocust kunnen blijven op de groei van hun bedrijf.  

  Noem mij jouw virtueel assistent, je VA, je zzp secretaresse, je PA, je assistent op afstand, je Social Media Planner, je Facebook engel of je tekstredder in nood. Ik ben die positief ingestelde rechterhand die zorgt dat jij gefocust blijft op de groei van jouw bedrijf. Ik neem je taken uit handen die jou teveel tijd kosten. Met veel ervaring in virtueel werk ben ik er om jou te ondersteunen. Ervoor te zorgen dat jij  geen omkijken hebt naar werkzaamheden die je uitbesteedt. Taken waarvan je weet dat ze goed, accuraat en op tijd uitgevoerd worden. Daar sta ik voor. 

  Heb je een uitdaging voor me in Facebook marketing, social media planning en e-mail marketing? Dat vind ik leuk om te doen. Verder ben ik gék op Wordpress websites en populaire plug-ins, vind ik MailerLite een waanzinnig cool mailingprogramma en heb ik een voorliefde voor de Nederlandse taal. 

  Mijn opdrachtgevers besteden meestal hun taken uit:

  • Facebook social media
  • Facebook adverteren
  • Opzet en meedenken in succesvolle sales funnels
  • Pinterest accounts en marketing (en het gaat hier allang niet meer om lekkere recepten!)
  • Instagram accounts en marketing

  Denk jij nu 'ik heb iets waar Monique mij bij kan ondersteunen', stuur me dan een e-mailbericht zodat ik jou ook snel kan helpen

   

 • Was ik altijd al virtueel assistent?

  Ja en nee. Al eerder had ik mijn eigen secretariaatsbureau genaamd TeleHands. De zogenaamde 'handen op afstand'. Was het destijds een stuk lastiger om virtueel te werken voor bedrijven, ik heb in ieder geval aan de wieg gestaan van het vak virtueel assistent! 

  De werkzaamheden die ik verrichtte voor bedrijven liepen uiteen van het notuleren van vergaderingen tot het ontwerpen en bouwen van Microsoft Access databases. 

  Veel leuke opdrachten voerde ik uit voor o.a.

  v Transport Logistiek Nederland

  v Pensioen Management Groep

  v Peter Jonker Marketingconsult

  v Lloyds Apotheken

  v BouwGarant

  e.v.a.  

  Eenmaal ondernemer, altijd ondernemer en niet alleen met technische programma's of computers. Een aantal jaren gaf ik succesvolle workshops en cursussen in het glaskralen maken. Lees er alles op Kraal en Mo Later maakte ik persoonlijke herdenkingskralen, een hele andere tak van sport maar ook een prachtig vak wat mij heel veel voldoening gaf. Voor Altijd en Eeuwig

Your SEO optimized title page contents