• Herken je het? Een overvolle inbox? Met ongelezen berichten, maar ook met nog-te-ondernemen-actie berichten terwijl het alweer vrijdagmiddag is? 

  Ik ben gek op handige en waardevolle tools en kwam unroll.me tegen. Een gratis tool om heel snel je inbox te verlossen van al die mailinglijsten waarop je geabonneerd bent. Ik was er 'in no time' van 5 'unsubscribed' 

  Staat jouw mailbox trouwens uit als je aan het werk bent? Die van mij wel. Het haalt me iedere keer uit m'n concentratie als die er-is-een-nieuw-bericht-gong gaat. 

  Ik hou er een strakke planning op na. Ik check mijn mail ieder uur. Dat heeft ook te maken met mijn werkzaamheden als VA. Want wat zou een Virtueel Assistent zijn als je niet Virtueel Aanwezig bent? 

  Op mijn Facebook account heb ik de handige TodoBook Chrome extensie geïnstalleerd. Je maakt een 'to do' lijstje en die vul je in op je TodoBook. Voordat je verder kan op Facebook moet je eerst je 'to do's' gedaan hebben voordat je weer verder kan op Facebook. 

  Omdat ik veel op Facebook werk, staat mijn account wel open als ik aan het werk ben. TodoBook dempt ook alle meldingen die binnenkomen. Dat werkt wel zo bevorderend voor mijn concentratie. 

  Ik wens je een goed weekend!

   

  Monique 

   

Your SEO optimized title page contents