• Monique heeft voor mij de website SEO gemaakt en heeft me geholpen met FB marketing. Ook heeft ze me gewezen op de voordelen van Pinterest. Het is fijn om bij haar terecht te kunnen met de dingen waar ik zelf geen kaas van gegeten hebt. Dat maakt mijn werk een stukje makkelijker

    Annaluz Uittenbroek - oprichter en eigenaar Annaluz

  • Als startend ondernemer loop je tegen onwijs veel nieuwe dingen aan. Autoresponders, advertentieteksten schrijven, landingspagina's maken en zo zijn er nog tal van zaken die geregeld moeten worden. Ik had er nog weinig kaas van gegeten en vond het kostte me veel energie als ik ermee aan de slag ging. Gelukkig vond ik Monique, die me hier heel goed bij geholpen heeft. Het was ook ontzettend prettig samenwerken met haar, ik kon veel vragen aan haar stellen en als we er even niet uit kwamen via de mail, werd er gebeld. Door deze samenwerking kreeg ik weer nieuwe energie en zin in de dingen die ik moeilijk vind. En doordat ik nu belangrijke eerste opzetten heb van mijn e-mailmarketing denk ik daar nog lang gebruik van te kunnen maken. Ik heb Monique ervaren als een rustige en bekwame vrouw. Ze weet veel van e-mailmarketing en kan dat ook op een prettige manier overbrengen. Ik zou haar aanbevelen aan iedereen die ook minder goed weet hoe zijn/haar e-mailmarketing op te zetten. Tob niet langer zelf, maar vraag hulp van Monique.

    Mira den Breejen - oprichter en eigenaar Maatje Mira

  • Ik heb Monique om hulp gevraagd bij het lanceren van mijn nieuwe ondernemings plannen. Ik zag door de bomen het bos niet meer en wist dat ik iemand met kunde nodig had om o.a. de automatische mail responders goed in te stellen en klaar te zetten. Ontzettend blij dat Monique mij heeft geholpen met deze opzet en ook de samenwerking tussen haar en mijn Website bouwer was makkelijk gemaakt. Samenwerken met Monique gaf mij overzicht en rust en heerlijk dat ze me kon helpen met al die puntjes op de i te zetten. Voor mij is het fijn, om er niet alleen voor te staan. Je werkt samen met iemand aan jouw bedrijf. Een objectief oog dat mee kijkt en kundig is, maar ook bergen werk kan verzetten dat vind je in Monique.

    Lucie Rijpstra - oprichter eigenaar Focus Locus

Your SEO optimized title page contents