• VA werkt in 2017

  De afgelopen jaren ben ik goed op de hoogte gebleven van alle ontwikkelingen. 

  Wordpress, het belang van e-mail marketing, het werken in de cloud met diverse applicaties en Facebook marketing. Vooral de laatste heeft mij met betrekking tot de herdenkingskralen die ik maakte mooie opdrachten opgeleverd. Het zó specifiek kunnen targeten op jouw doelgroep en het grote bereik tegen relatief lage kosten maakt dat Facebook adverteren ook nu nog de meest effectieve manier is van online adverteren. 

  Van mijn business coach Ninke van der Leck heb ik veel geleerd van internet ondernemen. Van gratis weggevers tot autoresponders en  van het zichtbaar maken van je bedrijf naar snel meer klanten in je bedrijf.

  En dat is precies waar ik andere ondernemers nu in help. In het zichtbaar maken van hun bedrijf. Met name op social media, waardoor ook zij snel meer klanten in hun bedrijf krijgen.

  Een vliegende start als VA (Virtueel Assistent) in januari van dit jaar met leuke klanten en uitdagende vraagstukken. Van een volledige autoresponder tot een pittig SEO vraagstuk. Leuke klanten waar ik blij mee ben en zij met mij. Ik ben lekker resultaatgericht, laat er geen gras over groeien en verzet bergen werk. Ik hou van een uitdaging, dus als je er een voor me hebt, ik hou me aanbevolen! 

   

Your SEO optimized title page contents