• Hulp bij Wordpress websites

  Wordpress websites, wie kent ze niet? Een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem en redelijk makkelijk om snel mee te leren werken. Eén van de grote voordelen is de zoekmachine vriendelijkheid. Google is er trouwens gek op, wist je dat? Mijn eerste websites in Wordpress maakte ikzelf. Ik begon met een gratis thema, maar liep daarmee al snel tegen beperkingen aan. Later heb ik mijn 'custom built' websites uitbesteed aan een capabele front-end én back-end developer

  Wil je meer verkeer op je Wordpress website, meer interactie en misschien zelfs een landingspagina? Of wil je de teksten aangepast hebben en heeft je eigen webbouwer nu geen tijd? 

  Hoe staat het met jouw SEO? Heb je dat al goed in kaart? Of staat het nog op de to-do lijst van je webbouwer? Ik schreef er een blogpost over. Hoe je zelf je SEO verbetert zodat je snel stijgt in vindbaarheid op die Google ladder.

  Denk aan je bestaande Wordpress pagina's, maar ook aan de berichten (blogposts) die je plaatst of geplaatst hebt.   

  Aanpassingen, teksten veranderen, blogs moeiteloos uploaden, foto's plaatsen of vervangen. Deze Wordpress taken die jou teveel tijd kosten besteed je uit aan jouw ervaren virtueel assistent. Ik werk veel met MailerLite icm Wordpress, ook voor een groot aantal van mijn klanten. Strak vormgegeven landingspagina's en krachtige autoresponders waarmee een groot deel van de sales funnel goed geautomatiseerd is. Ook met de meest populaire plug-ins kan ik goed overweg en ‚ÄčIntegration met andere programma's kent voor mij geen geheimen meer.

 • Wordpress tips

  Waardevolle tips en tutorials voor je WordPress website vind je op mijn Pinterest pagina.

Your SEO optimized title page contents